O nama

Kompanija VEKOPROM je osnovana 1998. godine gde je osnovna delatnost bila međunarodni drumski transport robe. Kao jedna od najiskusnijih transportnih kompanija sa sopstvenim voznim parkom u Srbiji tokom godina je proširila portfolio svojih usluga i postala prepoznatljiva na tržištu transporta kao jedan od lidera u pružanju kompletnih transportnih i logističkih rešenja za svoje klijente.

U ovom trenutku VEKOPROM svojim klijentima može pružiti usluge organizacije međunarodnog drumskog transporta, usluge carinskog posredovanja kao i skladištenja robe.

Posedovanje sopstvenog voznog parka od 70 najsavremenijih EURO 6 vozila kao i preko 100 poluprikolica različitih namena omogućuje da svojim klijentima uvek pruži pravovremenu, sigurnu i pouzdanu uslugu a kao potvrda toga je u ukazano poverenje od strane velikog broja domaćih i stranih klijenata.
VEKOPROM tim čini preko 70 zaposlenih a njihovo kontinuirano usavršavanje, posvećenost, inovativnost uz društveno odgovorno poslovanje kompanije postaju prepoznatljivi na tržištu.

ZAHTEV ZA PONUDU